Smart Tenders is in 2012 opgericht door Roelf Houwing. Roelf had daarvoor al ruim 10 jaar als bidmanager gewerkt bij een van de top ICT bedrijven in Nederland. In deze periode heeft hij talloze aanbiedingen uitgebracht en voortdurend bijgedragen aan de verbetering van het aanbiedingsproces. Roelf is in 1984 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen als Neerlandicus. Naast zijn werkzaamheden als bidmanager verzorgde hij cursussen spelling en grammatica voor professionals, accountmanagers en secretariaten. De offertes en inschrijvingen op aanbestedingen die hij nu voor bedrijven verzorgt, zijn in ieder geval qua spelling en grammatica foutloos.

Hij heeft ervaring met het aanbieden van projecten, beheer- en onderhoudscontracten, sourcingcontracten, mantelovereenkomsten en service level agreements. Roelf heeft aanbestedingen verzorgd voor de overheid en aanbiedingen gemaakt voor banken, verzekeraars, openbaar vervoer, retail en andere branches. 

Roelf is een creatief denker met een winnaarsmentaliteit. Hij doet er alles aan om uw aanbieding tot een winnende aanbieding te maken.

Check ook zijn LinkedIn profiel voor additionele informatie en voor zijn artikelen.

Smart Tenders werkt samen met andere bedrijven, om u altijd te kunnen helpen.

U hebt doorgaans weinig tot geen invloed op de publicatiedatum van een Europese aanbesteding of van een offerteaanvraag. Het kan dus gebeuren, dat Smart Tenders volgeboekt is met een andere opdracht. In dat geval schakelen wij een van onze partners in. Smart Tenders is opgenomen in een netwerk van freelance bidmanagers en offertespecialisten: het Tendergilde. Daardoor is Smart Tenders altijd in staat om u hulp aan te bieden bij het beantwoorden van een offerteaanvraag of een aanbesteding. De specialisten waarmee Smart Tenders samenwerkt hebben allemaal meer dan 5 jaar ervaring. Naast bidmanagers zijn er ook tekstschrijvers en grafisch specialisten aangesloten bij het Tendergilde. Smart Tenders biedt u ook juridische bijstand wanneer dat nodig is.

Inge van Laarhoven

Inge is eigenaar van TenderSucces. Zij benaderde Smart Tenders vrijwel direct na de oprichting voor een wederzijdse samenwerking. Inge is zeer ervaren en onderscheidt zich vooral door haar gestructureerde werkwijze en haar kennis over aanbestedingsrecht. Inge fungeert als eerste back-up om continuïteit te kunnen bieden.

Ron Stekelenburg

Ron Stekelenburg is aanbestedingsadvocaat. Hij heeft diepgaande kennis van het privaat- en aanbestedingsrecht. Wanneer er aanleiding is om tegen onrechtmatigheden in een aanbesteding te protesteren, dan is Ron met zijn scherpe tong en pen dé man om dat te doen.